Cosul de cumparaturi nu contine produse.


Vibrator masaj clitoris 6 functii Eros Green

Vibrator masaj clitoris 6 functii Eros Green

Marca: ODECO00024

 

 

Pret: 188.00 Lei

Comanda acest produs

Vibrator masaj clitoris 6 functii Eros Green

Vibrator masaj clitoris 6 functii Eros Green

Vibrator masaj clitoris 6 functii Eros Green sex shop tabu love
Vibratorul Odeco Eros Green este o jucarie sexuala de buna calitate fiind un vibrator pentru clitoris deosebit de atractiv atat prin culoarea verde frumoasa, dimensiunile reduse cat si prin designul interesant, neobisnuit. Aspectul, materialele din care este confectionat, perezentarea dar mai ales performantele sale il incadreaza cu usurinta in gama vibratoare de lux
Forma ergonomica si dimensiunile mici, permit sa fie purtat cu discretie sub lenjerie si sa va insoteasca in permanenta indiferent unde va aflati.
Fiind confectionat din silicon 100% este deosebit de fin la atingere, cu suprafata neteda si catifelata. Nu contine ftalati si nu elimina compusi toxici, fiind o jucarie sexuala ce poate sa fie folosita in deplina siguranta. Are 6 tipuri de programe de pulsatii si vibratii puternice si diferite care sunt usor de controlat prin apasarea unui buton de la baza. Are un mic beculet cu led a carui culoare si intensitate se schimba in functie de programul de vibratii. Pentru a se opri se tine butonul apasat cca 3 secunde. Se incarca prin cablu USB, o incarcare de cca 2 ore garantand o functionare de pana la 2-3 ore.
Este prin excelenta un vibrator de exterior pentru stimularea clitorisului, a labiilor, sfarcurilor sau masarea diferitelor zone erogene a ambilor parteneri. Pentru ca este mic, discret, rezistent la apa si foarte silentios poate sa va insoteasca pretutindeni si sa va indeplineasca placerile sexuale.
Dimensiuni totale: 4x3x0,7cm
Material: silicon, ABS. 
Culoare: verde.
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Oferta speciala
Informatii
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Website detinut de ERCOM TECH S.R.L., CIF: 33915042, Reg.Com: J02/1294/2014

tabulove.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.