Cosul de cumparaturi nu contine produse.


Termeni si conditii Sex Shop Tabu Love

Termeni si conditii

 

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) site-ului Sex Shop Tabu Love implica acceptarea acestor termeni si conditii.

Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Ne rezervam dreptul de efectua modificari ai termenilor si conditiilor de utilizare, politicii de confidentialitate, cat si asupra site-ului fara vreo notificare prealabila catre utilizatori. Din acest motiv, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Informatiile de pe acest site nu au intentia de a inlocui sfatul unui medic specialist.

 

1. Conditii de acces si utilizare

Accesarea, vizualizarea si efectuarea comenzilor pe site-ul nostru poate fi facuta doar de catre persoanele care au varsta peste 18 ani si care sunt de acord sa vada imagini cu continut sexual (explicit sau nu). Plasand o comanda, va asumati raspunderea de a avea varsta minima legala de a cumpara produse din acest magazin virtual. Daca descoperim ca nu aveti minim 18 ani, ne rezervam dreptul de a anula comanda. Atat vizitarea cat si cumpararea implica acceptarea tuturor conditiilor.

2. Drepturi de autor

Elementele prezente pe site site (text, imagini, butoane, elemente de grafica, etc.) sunt proprietatea noastra si sunt protejate conform legii. Accesul la informatiile continute de site garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde sau revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor noastre, fara acordul scris din partea noastra.

Pozele prezentate pe site-ul nostru au un caracter informativ, din acest motiv nu garantam exactitatea lor in totalitate.

 

3. Preturi

Informatiile despre articole si preturi sunt expuse riscului de a contine erori de redactare. Sex Shop Tabu Love isi rezerva dreptul de a modifica preturile la produsele din oferta. Pentru calculul facturilor, se vor lua in considerare preturile afisate in ziua efectuarii comenzii.

Preturile sunt afisate in lei si includ TVA.

La valoarea facturii se adauga taxe de transport, respectiv 10 lei prin Posta Romana sau 20 lei prin Curierat rapid.

4. Livrarea

Comenzile se supun conditiilor de acceptare si disponibilitate. Ne rezervam dreptul de a nu accepta comenzi. Preturile sunt valabile la momentul introducerii lor si se pot schimba fara vreo notificare prealabila.

Recomandam livrarea produselor prin Curierat Rapid pentru evitarea problemelor ce pot aparea in urma trasportului prin Posta Romana. Nu raspundem de eventualele deteriorari ale coletelor ce pot aparea in timpul transportului. Daca se intampina probleme la receptia coletelor, acestea trebuie sesizate neaparat in ziua ridicarii coletelor la numarul de telefon 0773 814 806.

Se accepta cumparatori din alte tari precum si livrari de produse in alte tari.

 

5. Plata

Sex Shop Tabu Love livreaza pe tot cuprinsul Romaniei cu plata ramburs. In unele cazuri costul de transport poate sa fie suportat partial sau integral de firma noastra in functie de optiunea de livrare si de valoarea comenzii.

Plata in avans este de asemenea posibila, prin virament bancar. Pentru a intra in posesia datelor bancare va rugam sunati la 0773 814 806.

In cazuri exceptionale ne rezervam dreptul de a cere plata integrala sau partiala in avans.

6. Politica de returnare

Produsele comandate prin intermendiul pot fi returnate sau schimbate cu alte produse, in termen de maxim 30 zile lucratoare de la data primirii.

In cazul in care produsele achizitionate nu corespund caracteristicilor comandate (culoare, material, dimensiune, etc. ), clientul are obligatia de a contacta telefonic vanzatorul pentru a solutiona problema. Returnarea produselor poate fi solutionata prin inlocuirea, schimbarea cu alte produse (iar in cazul in care sunt diferente de pret cu achitarea acestora de catre client) si restituirea sumei platite de client la primirea produselor din care se scad costurile de transport si manipulare in termen de maxim 30 de zile.

Produsele comercializate prin intermediul Tabu Love sunt produse de uz intim si din acest motiv rugam clientul sa tina cont ca nu pot fi returnati banii si nu se pot schimba produsele in cazul in care sunt returnate intr-o stare inadecvata. Produse pot fi returnate doar in ambalajul original, nefolosite, intacte.

 

Dreptul de returnare se anuleaza in cazul:

- produselor realizate sau achizitionate special dupa dorinta clientului (la comanda).

- produselor care din motive igienice nu pot fi returnate dupa folosirea lor.

- articolelor de uz sexual (intim) care au fost folosite.

In cazul produselor sub forma de seturi sau sortimente, acestea vor fi returnate in intregime, chiar daca reclamatia se refera doar la un singur obiect din set sau sortiment.

Costurile de transport pentru returnare sunt suportate de catre client.

 

7. Probleme receptie colete

Eventualele probleme intampinate la receptia coletelor trebuie sesizate neaparat in ziua ridicarii coletelor la numarul de telefon 0773 814 806. Pentru a evita insa aceste probleme va sfatuim sa alegeti transportul prin curierat rapid;

 

8. Garantia produselor

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia specifica a fiecarei marci in parte.

In cazul aparitiei unei defectiuni in perioada de garantie se procedeaza astfel:

a) se anunta incidentul telefonic (sau prin e-mail), se expediaza produsul prin serviciul de curierat rapid, la adresa indicata, urmand ca acesta sa va parvina dupa ce a fost depanat sau inlocuit, in acelasi mod (curier rapid);

- produsul trebuie returnat in ambalajul original.

- nu se accepta la garantie produse cu ambalajul deteriorat sau fara ambalajul original.

- nu se accepta la garantie produse cu ambalajul acoperit de etichete postale, sau de curierat.

- nu se accepta schimbul produselor de uz intim.

b) achitarea expedierii produsului de la client catre depozitul nostru cade in sarcina clientului, iar livrarea produsului depanat sau inlocuit cade in sarcina noastra

c) atunci cand repararea sau inlocuirea nu sunt posibile, clientul poate opta pentru returnarea sumei platite sau obtinerea altui produs disponibil din aceeasi categorie.

d) produsele defecte care se incadreaza in termenii necesari obtinerii garantiei vor fi inlocuite cu acelasi model si in cazul in care acesta nu se afla pe stoc se va inlocui cu un produs cu caracteristici similare. In cazul in care inlocuirea cu un produs echivalent nu este posibila acesta, va fi inlocuit cu un produs din o categorie superioara.

e) produsele defecte vor fi trimise de catre client, impreuna cu bonul fiscal sau factura, dupa caz, la adresa specificata pe colet in dreptul expeditorului.

f) in cazul in care vanzatorul se afla in imposibilitatea inlocuirii produselor, clientului i se va restitui contravaloarea acestora, in termen de 30 de zile, prin mandat postal.

ATENTIE! Inainte de a trimite un produs la garantie este important sa va asigurati ca acesta este intr-adevar defect. Daca se constata ca produsul functioneaza, dar a fost testat cu baterii expirate, sau introduse gresit, acesta se va expedia inapoi pe cheltuiala clientului.

 

9. Colete neridicate si returnate

Coletele trimise si neridicate in termen de 5-15 zile (sau 30 de zile la post restant) de la oficiul postal sau de curierat vor fi returnate automat de catre posta/curier. In acest caz clientul nu este exonerat de obligatia de plata a facturii. Cheltuielile cauzate de expedierea tur-retur cat si a celor percepute de catre posta ca taxa de magazinaj, vor fi evidentiate si adaugate la factura comenzii returnate. In acest caz, vanzatorul isi rezerva dreptul de a cere plata integrala in avans, atit pentru retrimiterea coletului returnat cat si pentru comenzile ulterioare.

Tabu Love avizeaza telefonic sau prin email, fiecare client in parte, de data la care coletul a fost depus la posta. Eventuale plangeri legate de lipsa avizarii de catre posta, nu vor fi acceptate.

 

10. Daune in timpul transportului

Daca produsele primite se dovedesc a avea daune din cauza transportului, clientul este obligat sa ne anunte telefonic pentru a lua masurile necesare solutionarii la momentul receptionarii coletului.


 

11. Politica de protejare a informatiilor

Tabu Love duce o politică strictă de respectare a confidentialitatii datelor utilizatorilor site-ului.Ne angajam sa nu transmitem datele personale ale utilizatorilor catre terti si sa le folosim numai in scopurile pentru care au fost incredintate (efectuarea comenzii).

Sex Shop Tabu Love nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa Dvs. de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu inchiriaza, nu vinde, nu ofera sau nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

 

12. Modificari ale serviciului

Tabu Love isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, sau la anumite intervale de timp, sau sa intrerupa, temporar sau in mod permanent, serviciile puse la dispozitie (in totalitate sau numai in parte) cu sau fara o notificare prealabila. Nu este raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta persoana sau institutie pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

 

13. Absolvirea de raspundere

Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:

- utilizarea serviciilor www.tabulove.ro se face pe propria raspundere.

- vanzatorul se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.

Toate produsele vandute pe acest site sunt vandute drept 'produse inedite'. Vanzatorul nu poate fi tras la raspundere pentru nici o dauna produsa datorita folosirii necorespunzatoare.

 

14. Instiintare

Instiintarile catre utilizatori pot fi facute pe cale electronica. Site-ul mai poate face notificari cu privire la schimbarea Regulilor de Utilizare sau alte chestiuni prin afisarea de instiintari catre utilizatori in mod general in cadrul serviciilor.

 

15. Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvat prin cale amiabila.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata.

Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.


spacer
Oferta speciala
Informatii
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Website detinut de ERCOM TECH S.R.L., CIF: 33915042, Reg.Com: J02/1294/2014

tabulove.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.