Cosul de cumparaturi nu contine produse.


Set 5 Bile Vaginale Silicon Svakom Mov

Set 5 Bile Vaginale Silicon Svakom Mov

Marca: SVAKOM0066

 

 

Pret: 250.00 Lei

Comanda acest produs

Set 5 Bile Vaginale Silicon Svakom Mov

Set 5 Bile Vaginale Silicon Svakom Mov

Set 5 Bile Vaginale Silicon Svakom Mov sex shop arad tabu love

Bilele vaginale Kegel Svakom sunt confectionate din silicon de calitate, igienic, hipoalergenic, usor de intretinut si curatat.

Setul de 5 bile contine :

-o bila Kegel de 49g si cca 3.6cm diametru.

- 1 set de 2 bile vaginale de 75g si cca, 3.2cm diametru.

- 1 set de bile vaginale de 95g si cca. 2.8cm diametru.

- saculet pentru depozitare.

Bilele se vor folosi intotdeauna cu un lubrifiant pe baza de apa. Dupa nastere este bine sa treaca o perioada de 3 luni pana se vor folosi bilele vaginale, in cazul unui avort sau chiuretaj perioada de repaus fiind de 30 de zile.

Prima data se va utiliza bila individuala pentru perioada de cca. 30 de minute, timp de 30 de zile. Dupa aceasta se va trece la utilizarea bilelor mijlocii timp de 30 de zile, bilele mai mici ( si cele mai grele) fiind utilizate la final. Astfel, corpul va avea timp sa se adapteze la miscarile si oscilatiile bilelor interioare, iar musculatura pelviana si a zonei genitale se va tonifia, lucru foarte important dupa nasteri sau dupa varsta de 40 de ani. Un alt avantaj al folosirea acestora este o mai buna stimulare sexuala, un control mai bun al contractiilor vaginale si atingerea mai usoara a orgasmelor.

Bilele trebuie folosite in timpul unor activitati care presupun miscarea corpului (mers, alergat, dans, inot etc), in acest mod si bilele vor putea oferi vibratiile si oscilatiile necesare stimularii musculaturii.

Culoare: roz.

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Oferta speciala
Informatii
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Website detinut de ERCOM TECH S.R.L., CIF: 33915042, Reg.Com: J02/1294/2014

tabulove.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.