Cosul de cumparaturi nu contine produse.


Bile anale vaginale negre Vibro Balls

Bile anale vaginale negre Vibro Balls

Marca: PIPE464123

 

 

Pret: 72.90 Lei

Comanda acest produs

Bile anale vaginale negre Vibro Balls

Bile anale vaginale negre Vibro Balls

Bile anale vaginale negre Vibro Balls sex shop tabu love

Condimenteaza-ti viata sexuala cu bilele vaginale sau anale Vibro Balls din colectia Anal Fantasy care te vor aduce pe noi culmi ale placerii. In interiorul celor doua bile se gasesc alte bile care vibreaza si oscileaza in mod irezistibil la orice miscare si au rol de  stimulare si tonifiere a musculaturii pelviene, oferind orgasme explozive. Sunt confectionate din material de calitate, igienic si hipoalergenic, nu contin ftalati, latex sau alti compusi cu potential toxic. 

Culoare: neagra.

Diametru: 3,5cm.

Colectia Anal Fantasy lansata de catre cei de la PipeDream doreste sa faca jocurile sexuale anale cat mai placute si satisfacatoare si, de aceea, fiecare produs din aceasta gama vine insotit de 2 mansoane-prezervative pentru degete pentru a initia penatrarea anala, crema anala cu efect de relaxare si dilatare, lubrifiant anal si solutie pentru dezinfectat.

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Oferta speciala
Informatii
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Website detinut de ERCOM TECH S.R.L., CIF: 33915042, Reg.Com: J02/1294/2014

tabulove.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.