Cosul de cumparaturi nu contine produse.


Vibrator rabbit Rocks-Off Roxy

Vibrator rabbit Rocks-Off Roxy

Marca: ROCKS00149

 

 

Pret: 229.90 Lei

Comanda acest produs

Vibrator rabbit Rocks-Off Roxy

Vibrator rabbit Rocks-Off Roxy

Vibrator rabbit de lux Rocks-Off Roxy sex shop tabu love
Atunci cand au realizat vibratorul rabbit Roxy cei de la firma Rocks-Off aveau un singur gand si anume: crearea unui vibrator perfect. Si putem spune ca au reusit sa ofere o jucarie sexuala de foarte buna calitate cu un design deosebit de placut, confectionata din silicon de culoare mov si ABS alb - materiale foarte sigure cu toate tipurile de piele - ce are doua motorase in membrul principal si unul in stimulatorul clitoridian in forma de iepuras cu urechile flexibile, acestea generand 7 programe diferite de stimulare cu 7 intensitati diferite de vibrare ce te vor trimite cu siguranta in al saptelea cer. 
Suprafata este neteda si placuta la pipait iar varful usor curbat va masa interiorul peretelui abdominal stimuland intens zona Punctului G. Manerul in forma de inima nu are doar rol decorativ ci este si foarte practic in timpul utilizarii, permitand manevrarea comoda si sigura a vibratorului si schimbarea vitezelor si programelor de la cele doua butoane. Este usor de curatat si igienizat.
Functioneaza cu 4 baterii AAA, ce sunt incluse in cutie.
Dimensiuni totale: 21.5x3.5cm, lungime inserabila 13 cm.
Material: silicon, ABS.
Culoare: mov, alb.
Produse recomandate
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Oferta speciala
Informatii
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Website detinut de ERCOM TECH S.R.L., CIF: 33915042, Reg.Com: J02/1294/2014

tabulove.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.