Cosul de cumparaturi nu contine produse.


Vibrator masaj lay-on Sweet Cuty 7 functii

Vibrator masaj lay-on Sweet Cuty 7 functii

Marca: 0583669

 

 

Pret: 143.90 Lei

Comanda acest produs

Vibrator masaj lay-on Sweet Cuty 7 functii

Vibrator masaj lay-on Sweet Cuty 7 functii

Vibrator masaj lay-on Sweet Cuty 7 functii sexshop
Sweet Smile Cuty este o jucarie sexuala de buna calitate fiind un vibrator pentru clitoris deosebit de atractiv atat prin culoarea roz frumoasa, dimensiunile reduse cat si prin designul simplu. 
Vibratoarele de masaj "lay-on" sunt foarte apreciate cand vine vorba de stimularea clitoridiana si, in general, de orice inseamna stimulare externa. Au forme deosebit de discrete, un aspect foarte placut, dimensiuni mici ce permite transportul lor in conditii lejere si in timpul folosirii pot sa fie tinute foarte usor in palma si nu au o manevrare complicata.
Fiind confectionat din silicon 100% este deosebit de fin la atingere, cu suprafata neteda si catifelata. Nu contine ftalati si nu elimina compusi toxici, fiind o jucarie sexuala ce poate sa fie folosita in deplina siguranta. Are 7 tipuri de programe de vibratii diferite care sunt usor de controlat prin apasarea unui buton de la baza. Are un mic beculet cu led a carui culoare si intensitate se schimba in functie de programul de vibratii. Pentru a se opri se tine butonul apasat cca 5 secunde.
Este prin excelenta un vibrator de exterior pentru stimularea clitorisului, a labiilor, sfarcurilor sau masarea diferitelor zone erogene. Pentru ca este mic, discret si foarte silentios poate sa va insoteasca pretutindeni si sa va indeplineasca placerile sexuale.
Pentru a se deschide si a se pune bateriile are marcat un cerculet pe fata si unul pe spate, care se vor tine apasate si se se va trage capacul.
Functioneaza cu 2 baterii AAA/LR3, care se comanda separat.
Dimensiuni totale: 10.8X4.2-4.6cm
Material: silicon, ABS.
Culoare: roz.
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Oferta speciala
Informatii
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Website detinut de ERCOM TECH S.R.L., CIF: 33915042, Reg.Com: J02/1294/2014

tabulove.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.