Cosul de cumparaturi nu contine produse.


Vibrator incalzire masaj clitoris Wand Antony 48

Vibrator incalzire masaj clitoris Wand Antony 48

Marca: DEBRA01057

 

 

Pret: 300.00 Lei

Comanda acest produs

Vibrator incalzire masaj clitoris Wand Antony 48

Vibrator incalzire masaj clitoris Wand Antony 48

Vibrator incalzire masaj clitoris Wand Antony 48

Vibrator incalzire masaj clitoris Wand Antony 48 sex shop arad tabu love 


Vibrator de lux  Wand Antony cu un design si aspect deosebit de placut de culoare roz si argintiu. Are acceasi forma cu cea a vibratoarelor Magic Wand de dimensiuni normale doar ca este mai compact si discret, putand astfel sa va insoteasca pretutindeni.

Este prin excelenta un vibrator pentru stimularea si excitarea punctelor erogene externe, in special pentru clitoris. Capul transmite vibratiile puternice, fiind folosit pentru stimularea clitorisului, a zonelor erogene sau masarea diferitelor parti ale corpului, garantand senzatii de placere extrema. Manerul are o forma speciala pentru o prindere ferma si comfortabila.

Are acumulator iar incarcarea se face prin cablu USB, inclus in cutie. Este confectionat din silicon medical si ABS, materiale non toxice si hipoalergenice, ce garanteaza o folosire durabila in conditii sigure si de maxima igiena.

Are 7 programe diferite de vibratii si pulsatii puternice precum si functie de incalzire pana la 48 de grade Celsius foarte usor de modificat cu ajutorul micului panou de control. Are trei butoane: unul oprit/pornit, unul navigare vibratii si unul pentru functia de incalzire. Pentru a se opri se tine apasat butonul circa 5 secunde.

Lungime totala: 26cm.

Culoare: roz/argintiu.

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Oferta speciala
Informatii
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Website detinut de ERCOM TECH S.R.L., CIF: 33915042, Reg.Com: J02/1294/2014

tabulove.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.