Cosul de cumparaturi nu contine produse.


Vibratoare We Vibe de lux Tango roz

Vibratoare We Vibe de lux Tango roz

Marca: 0579645

 

 

Pret: 349.00 Lei

Comanda acest produs

Vibratoare We Vibe de lux Tango roz

Vibratoare We Vibe de lux Tango roz

Vibrator de lux Tango roz sexshop tabu love
Pe cat sunt de mici pe atat sunt de puternice, aceste extraordinare vibratoare We Vibe. Produs de firma We-Vibe (unul dintre fabricantii de top de jucarii sexuale de inalta calitate) vibratorul de lux Tango se distinge prin designul simplu, calitate, aspectul clasic si minimalist, vibratiile puternice si silentioasa, rezistenta la apa si pentru ca nu are nevoie de baterii,  avand acumulator si incarcandu-se prin cablu USB. 
Varful are o parte mai lata care se foloseste pentru a stimula suprafete mai mari si o parte mai ascutita pentru a atinge exact locul dorit, fiind un vibrator folosit in exclusivitate pentru clitoris si zonele erogene exterioare. Confectionat din ABS de culoare roz, nu contine ftalati, latex sau alti compusi toxici putand sa fie folosit in siguranta pentru perioade lungi de timp si de catre persoanele care sunt mai sensibile si care au diverse alergii. 
Se incarca prin cablu USB, o singuta incarcare de 90 de minute ofera pana la 2 ore de placeri intense. Are 8 tipuri de vibratii diferite foarte puternice ce asigura orgasme cutremuratoare: primele patru sunt acelasi tip de vibratie cu intensitati diferite (mica, medie, mare, ultra) iar urmatoarele sunt diferite modele de pulsatii - vibratiile sunt extrem de silentioase si pentru ca este 100% rezistent la apa poate sa te insoteasca la dus sau chiar in cada.
Vibrator We Vibe Tango se poate insera in alte jucarii sexuale (daca acestea prezinta orificii) precum inele, mansoane, prelungitoare, masturbatoare, butt plug carora le va transmite vibratiile, producand astfel mai multa placere.
Dimensiuni totale: 9x2cm.
Material : ABS.
Culoare: roz.
Produse recomandate
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Oferta speciala
Informatii
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Website detinut de ERCOM TECH S.R.L., CIF: 33915042, Reg.Com: J02/1294/2014

tabulove.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.