Cosul de cumparaturi nu contine produse.


Vibrator de lux Body Wand reincarcabil

Vibrator de lux Body Wand reincarcabil

Marca: DEBRA00901

 

 

Pret: 200.00 Lei

Comanda acest produs

Vibrator de lux Body Wand reincarcabil

Vibrator de lux Body Wand reincarcabil

Vibrator de lux Body Wand reincarcabil

Vibrator de lux Body Wand cu un design si aspect deosebit de placut si atractiv colorat roz. Are acceasi forma cu cea a vibratoarelor Magic Wand de dimensiuni normale doar ca este mai mic si discret,  putand astfel sa va insoteasca pretutindeni.

Este prin excelenta un vibrator pentru stimularea si excitarea punctelor erogene externe, in special pentru clitoris. Capul este mobil si fexibil si transmite vibratiile puternice, fiind folosit pentru stimularea clitorisului, a zonelor erogene sau masarea diferitelor parti ale corpului, garantand senzatii de placere extrema

Are acumulator iar incarcarea se face prin cablu USB, inclus in cutie. La o incarcare de 40 de minute durata de vibratie este de cca. 70 minute. Este confectionat din silicon medical si ABS, materiale non toxice si hipoalergenice, ce garanteaza o folosire durabila in conditii sigure si de maxima igiena.

Are 7 programe diferite de vibratii si pulsatii puternice, fiecare din ele avand mai multe trepte de viteze si intensitati foarte usor de modificat cu ajutorul micului panou de control luminat cu led albastru. Are trei butoane: unul oprit/pornit-navigare vibratii. unul pentru marirea intensitatii, unul pentru scaderea ei. Pentru a se opri se tine apasat butonul circa 5 secunde.

Lungime totala: 24cm.

Culoare: mov-roz.

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Oferta speciala
Informatii
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Website detinut de ERCOM TECH S.R.L., CIF: 33915042, Reg.Com: J02/1294/2014

tabulove.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.