Cosul de cumparaturi nu contine produse.


Vibratoare rabbit silicon Masare Punctul G Sidney

Vibratoare rabbit silicon Masare Punctul G Sidney

Marca: DEBRA00958

 

 

Pret: 338.90 Lei

Comanda acest produs

Vibratoare rabbit silicon Masare Punctul G Sidney

Vibratoare rabbit silicon Masare Punctul G Sidney

Vibratoare rabbit silicon Masare Punctul G Sidney

Vibratoare rabbit silicon Masare Punctul G Sidney sex shop arad tabu love

Vibratorul rabbit Sidney este o jucarie erotica avand un design modern, ideala pentru masarea Punctului G si stimularea simultana a clitorisului. Este confectionat din silicon fin de calitate foarte buna, ce nu contine si nu elimina compusi toxici, fiind foarte sigur de folosit si foarte usor de curatat si igienizat.
Face parte din noua generatie de vibratoare de lux cu acumulator, partea electrica fiind rezistenta si capabila sa ofere vibratii puternice, iar incarcarea se face prin cablu USB.
Forma speciala si curbata face posibila masarea vaginului si a zonei punctului G iar micul stimulator clitoridian in forma de iepuras nu se va lasa mai prejos. 
Iepurasul pentru stimularea clitorisului si membrul principal au, fiecare, cate un motoras cu 7 functii de vibratii si pulsatii diferite care pot sa fie foarte usor schimbate printr-o simpla apasare de buton iar in varf are o bila cu 3 nivele de miscare si ondulare care va masa intens peretii vaginului si zona Punctului G, pentru un orgasm garantat. Mai adaugam ca este rezistent la apa si silentios.
Dimensiuni: 
-lungime totala 19x3.5 cm.
-lungime inserabila: 13cm.
Material: silicon.
Culore: roz.
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Oferta speciala
Informatii
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Website detinut de ERCOM TECH S.R.L., CIF: 33915042, Reg.Com: J02/1294/2014

tabulove.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.