Cosul de cumparaturi nu contine produse.


Vibratoare lenjerie OhMiBod Club Vibe 3.OH

Vibratoare lenjerie OhMiBod Club Vibe 3.OH

Marca: E25578

 

 

Pret: 650.00 Lei

Comanda acest produs

Vibratoare lenjerie OhMiBod Club Vibe 3.OH
Vibratoare lenjerie OhMiBod Club Vibe 3.OH

Vibratoare lenjerie OhMiBod Club Vibe 3.OH

Vibratoare lenjerie OhMiBod Club Vibe 3.OH

Vibratoare lenjerie OhMiBod Club Vibe 3 sex shop arad tabu love
Lasati-va pe mainile unui DJ desavarsit! Club Vibe 3.OH va va ridica pe cele mai inalte culmi ale satisfacerii sexuale...
Club Vibe 3.OH este un vibrator revolutionar reincarcabil prin cablu USB si care poate fi controlat wireless printr-o telecomanda. Acest vibrator OhMiBod de lux, elegant si usor va roaga sa il luati cu dvs oriunde mergeti in oras. Ascuns in slipul sau personalizat din dantela, va va acompania intr-o maniera cat mai confortabila indiferent de destinatie: fie ca este o noapte in club sau o cina cu prietenii.
La fel ca dispozitivul original Club Vibe, si Club Vibe 3OH are un finisaj catifelat si ofera vibratii si pulsatii pe ritm de muzica de club, concerte sau vocea suava a iubitului dvs. Microfonul este plasat in telecomada astfel ca poate fi tinut mereu langa dvs. Chiar daca nu este destinat in principal video chat-ului, in ultimul timp, se foloseste pe scara larga in acest domeniu.
 Pune-ti vibratorul si danseaza pe muzica. Noul nostru Vibrator de Club 3.OH este un vibrator discret pentru chilotei, usor de purtat, conceput pentru a-ti aduce placere oriunde te prinde cheful. Silentios si usor, vibratorul subtire dispune de trei moduri de placere si o telecomanda fara fir reincarcabila cu microfon incorporat. 

Intr-un club, la un concert sau pentru a condimenta lucrurile la o cina cu partenerul tau avand controlul, acest vibrator adauga o dimensiune complet noua experientei tale. Vibratorul de Club 3.OH se livreaza cu o pereche de chilotei frumosi din dantela, cu un saculet personalizat.

Gaseste-ti ritmul cu OhMiBod Vibrator de Club 3.0H. Acest produs este conceput pentru a fi purtat in buzunarul chiloteilor negri livrati in pachet. Vibratorul va vibra in ritmul muzicii care te inconjoara, oferind placere cu stil. Telecomanda livrata face ca OhMiBod Vibrator de Club 3.0H sa fie complet controlabil. Tine telecomanda la indemana in orice moment si schimba functiile de vibratie pe muzica. Cele trei functii controlabile de la distanta permit vibratii pe muzica (Modul Club), modul de control manual (Modul Tachinare) si o selectie de modele presetate (Modul Ritm).

Vibratorul de Club a fost in mod constant unul dintre cele mai populare articole din gama OhMiBod. Imbunatatirea adusa modelului OhMiBod Vibrator de Club 3.0H duce acest produs la un nivel cu totul si cu totul nou. Aceasta ultima actualizare adusa celei de-a treia versiuni presupune modificari legate de urmatoarele aspecte:

Vibrator si telecomanda complet reincarcabile. Nu necesita baterii.
Silicon complet sigur pentru corp, moale la atingere, care acopera intregul vibrator si telecomanda.
Design mai discret si mai mic, care permite un control mai precis al senzatiilor.
O telecomanda mai discreta, adaptata la dimensiunea mainii, care incape usor intr-un buzunar sau intr-o geanta mica.
Un design general mai senzual.


OhMiBod Vibrator de Club 3.0H poate fi folosit in orice mod doresti. Foloseste-l in intimitatea dormitorului tau, fie singura, fie cu un partener, pentru o stimulare externa perfecta. Sau poarta Vibratorul tau de Club in chiloteii negri livrati. Condimenteaza lucrurile la cina aceea care este putin plictisitoare sau misca-te pe ritmurile tale preferate intr-un club. Oriunde duci Vibratorul tau de Club 3.0H de la OhMiBod, te poti asigura ca este pregatit pentru acea placere discreta ori de cate ori doresti.

Gata cu bateriile! Atat vibratorul pentru chilotei, cat si telecomanda sunt reincarcabile. Bonus: telecomanda continua sa functioneze chiar si atunci cand este pusa la incarcat!

La fel ca in cazul tuturor articolelor din aceasta gama, OhMiBod Vibrator de Club 3.0H este acoperit cu silicon de calitate superioara, sigur pentru corp. Senzatia fina la atingere a siliconului nu face decat sa amplifice senzualitatea.

Dupa folosire, curata-l bine cu o solutie pentru curatarea jucariilor de calitate recunoscuta si cu apa calda. Curata telecomanda cu o laveta umeda si nu inmuia in apa nici vibratorul, nici telecomanda. Odata ce este complet uscat, pune-l la pastrare intr-un loc racoros, ferit de lumina directa a soarelui.

Specificatii:
- Perfect pentru jocuri in cuplu, cu o raza wireless de pana la 6 m
- Silicon sigur pentru corp – nu contine ftalati
- Incarcare prin USB
- Baterie reincarcabila ATAT in masator, CAT SI in telecomanda
- Design compact pentru discretie absoluta
- Distractia dureaza mai mult de o ora.

Include:
- Masator usor de purtat cu telecomanda
- Telecomanda reincarcabila
- Chilotei negri din dantela (marime universala, potrivita pentru majoritatea persoanelor)
- Saculet pentru pastrare discreta
- Cablu de incarcare cu USB

Recomandam folosirea unui lubrifiant pe baza de apa si a unei solutii pentru curatare.

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Oferta speciala
Informatii
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Website detinut de ERCOM TECH S.R.L., CIF: 33915042, Reg.Com: J02/1294/2014

tabulove.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.