Cosul de cumparaturi nu contine produse.


Vibratoare de lux Gigolino Fun Factory

Vibratoare de lux Gigolino Fun Factory

Marca: FUN0004658

 

 

Pret: 249.00 Lei

Comanda acest produs

Vibratoare de lux Gigolino Fun Factory

Vibratoare de lux Gigolino Fun Factory

Vibratoare de lux Gigolino Fun Factory sex shop tabu love

Vibrator cu aspect clasic si discret ce poarta semnatura celebrului brand german Fun Factory, Gigolino este un vibrator din silicon medical hipoalergenic 100% de foarte buna calitate, facand parte din categoria Vibratoare de lux. Are un aspect foarte placut, cu suprafata catifelata la atingere, nu contine latex, ftalati sau alti compusi cu potential toxic sau alergenic, fiind foarte usor de curatat si dezinfectat. Datorita flexibilitatii si a formei curbate este ideal pentru masarea Punctului G, dar si pentru stimulare anala, fiind un vibrator unisex si poate sa fie folosit si de catre barbati pentru stimularea prostatei iar striatiile te vor trimite in extaz la fiecare penetrare.

Este foarte silentios si discret, cu 6 ritmuri de vibratii si pulsatii, 6 nivele de intensitate care te vor face sa tremuri de placere. Are un motor foarte puternic iar vibratiile incredibile, deosebit de intense te vor inebuni de placere, putand sa fie folosit si in apa. Butoanele asigura o foarte usoara schimbare a intensitatii multiplelor functii de vibratie si pulsatie. 

Functioneaza cu 2 baterii AAA/LR3.

Dimensiuni maxime: 20x3.5cm.

Lungime inserabila: 15cm.

Culoare: albastra.

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Oferta speciala
Informatii
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Website detinut de ERCOM TECH S.R.L., CIF: 33915042, Reg.Com: J02/1294/2014

tabulove.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.