Cosul de cumparaturi nu contine produse.


Vibratoare de lux clitoris 12 functii Vera L`Amourose

Marca: 0586412

 

 

Pret: 369.00 Lei

Comanda acest produs

Vibratoare de lux clitoris 12 functii Vera L`Amourose

Vibratoare de lux clitoris 12 functii Vera L`Amourose

Vibratoare de lux clitoris 12 functii Vera L`Amourose

Vibratoare de lux clitoris 12 functii Vera L`Amourose sex shop arad tabu love
Vibratorul Vera Black Diamonds este o adevarata bijuterie sexuala de foarte buna calitate, acest vibrator pentru clitoris fiind dovada perfecta ca lucrurile bune vin in ambalaje mici.  Aspectul, materialele din care este confectionat, prezentarea dar mai ales performantele sale il incadreaza cu usurinta in gama vibratoare de lux
Vera L`Amourose este un vibrator compact extrem de performant cu un design modern, foarte elegant, silentios si discret, complet submersibil in apa, tehnologia avansata oferind cu o putere remarcabile a multiplelor programe de vibratii ce vor genera orgasme intense.
Fiind confectionat din silicon medical 100% este deosebit de fin la atingere, cu suprafata neteda si catifelata. Nu contine ftalati si nu elimina compusi toxici, fiind o jucarie sexuala ce poate sa fie folosita in deplina siguranta. Are 12 tipuri de programe de pulsatii si vibratii puternice cu 5 viteze diferite, interfata intuitiva si forma erogonomica facandu-l foarte usor de controlat si folosit.
Incarcarea este magnetica si se face prin intermediul suportului elegant conectat la cablu USB, o incarcare de 90 de minute oferind 3 ore de placere intensa.
Este prin excelenta un vibrator de exterior pentru stimularea clitorisului, a labiilor, sfarcurilor sau masarea diferitelor zone erogene a ambilor parteneri. Pentru ca este mic, discret, rezistent la apa si foarte silentios poate sa va insoteasca pretutindeni si sa va indeplineasca placerile sexuale.
Dimensiuni aproximative: 8.5x4.8x3.5cm
Material: silicon, ABS. 
Culoare: roz.
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Oferta speciala
Informatii
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Website detinut de ERCOM TECH S.R.L., CIF: 33915042, Reg.Com: J02/1294/2014

tabulove.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.