Cosul de cumparaturi nu contine produse.


Strap on unisex Mare Big Daddy Negru

Strap on unisex Mare Big Daddy Negru

Marca: PIPE394123

 

 

Pret: 270.00 Lei

Comanda acest produs

Strap on unisex Mare Big Daddy Negru

Strap on unisex Mare Big Daddy Negru

Strap on unisex Mare Big Daddy Negru sexshop arad tabu love

Strap-on sex Extreme cu penis gol in interior dar totusi ferm, ce poate fi folosit fara nici o problema de catre ambii parteneri fiind prevazut cu un ham solid si rezistent, din curele late si elastice, ce asigura o fixare corespunzatoare.

Dildou-ul strapon-ului este de dimensiuni mai mari cu o lungime inserabila de cca. 20 cm si diametru de peste 4 cm. Are forma naturala de penis, avand capul bine reliefat si evidentiat pentru o stimulare puternica si intensificarea placerii, si testicule mari si moi. 

Este confectionat dintr-un material moale si flexibil de culoare neagra, neted si foarte placut la atingere si delicat cu pielea sensibila a zonei genitale, fin si alunecos cand este lubrifiat.

Hamul lat si inelul metalic asigura o pozitie comfortabila si sigura a acestui strapon Extreme de natural si realist, care poate sa fie purtat cu usurinta atat de barbati cat si de catre femei.

Mareste penisul in lungime si grosime, si poate sa fie folosit si de barbatii cu probleme de erectie si disfunctie erectila.

Culoare strap on: neagra.

Dimensiuni:

- lungime maxima: 25 cm.

- lungime inserabila: 20.5 cm.

- diametru: 4.5cm.

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Oferta speciala
Informatii
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Website detinut de ERCOM TECH S.R.L., CIF: 33915042, Reg.Com: J02/1294/2014

tabulove.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.