Cosul de cumparaturi nu contine produse.


Ou vibrator de lux Jopen Callie Mini

Ou vibrator de lux Jopen Callie Mini

Marca: 0590282

 

 

Pret: 500.00 Lei

Comanda acest produs

Ou vibrator de lux Jopen Callie Mini

Ou vibrator de lux Jopen Callie Mini

Ou vibrator de lux Jopen Callie Mini sexshop arad tabu love

Oul vibrator Callie de la celebrul brand Jopen este un vibrator de lux, o jucarie sexuala cu un design modern, confectionata din silicon si ABS de buna calitate, igienic si hipoalergenic, cu suprafata neteda si catifelata, culoarea fiind o combinatie eleganta de alb cu auriu.

Vibratoarele Callie Jopen combina stilul modern cu accentele de lux si tehnologie avansata, au un aspect sofisticat, luxos si sunt destinate persoanelor care stiu sa aprecieze lucrurile de calitate superioara. Au fost votate drept cele mai "stylish" vibratoare de celebra revista Cosmopolitan.

 Callie Mini aduce eleganta in dormitor si multa intensitate prin cele 7 tipuri de vibratii si pulsatii diferite ce sunt usor de manevrat de la telecomanda aurie, cu butonul in forma de cristal. Ofera o stimulare clitoridiana si exterioara intensa si extrema.

Este rezistent la apa, se incarca prin cablu USB, la o incarcare completa de 2 ore timpul de functionare fiind de cca. 2 ore pe viteza mica si o ora pe cea mai rapida. Vibratiile sunt deosebit de silentioase.

Dimensiuni: 10x3,2cm.

Culoare: alb/auriu.

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Oferta speciala
Informatii
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Website detinut de ERCOM TECH S.R.L., CIF: 33915042, Reg.Com: J02/1294/2014

tabulove.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.