Cosul de cumparaturi nu contine produse.

h

Politica de retur Sex Shop Tabu Love

Sex Shop Tabu Love spera ca iti plac produsele pe care le-ai cumparat. Totusi, daca doresti sa returnezi unele, poti sa faci acest lucru conform garantiei noastre de satisfactie. Toate cheltuielile de livrare retur produse cad in sarcina clientului.

 

Produse nedorite
Daca doresti returnezi sau sa schimbi un produs cu oricare altul, din orice motiv, poti face acest lucru in maxim 30 de zile de la data primirii.
Te rugam sa tii cont ca NU iti putem returna banii sau schimba produsele nedorite daca avem suspiciuni ca acestea au fost folosite sau se intorc la noi intr-o stare inadecvata, folosite sau cu ambalajul original deteriorat (SAU FARA AMBALAJ). Suntem fideli regulilor stricte de igiena si sanatate.

 

Produse defecte sau necorespunzatoare
Oferim o garantie legala pentru inlocuirea sau restituirea banilor in cazul produselor defecte.

Te rugam sa ne informezi cat mai curand despre produse defecte sau necorespunzatoare pentru a remedia problema in cel mai scurt timp.

Apreciem daca faci o descriere completa a defectului si, daca este posibil, sa returnezi produsul in ambalajul original. Te rugam sa cureti produsul inainte de returnare.

 

Anularea comenzii
Ai dreptul sa iti anulezi comanda in maxim 7 zile. Totusi, in cazul in care coletul tau a fost deja expediat ti se vor imputa costurile de expediere si restituirea banilor nu se va face pana cand coletul nu ajunge inapoi la noi. Te rugam sa tii cont ca incercam sa expediem comenzile in aceeasi zi (sau maxim 24 ore lucratoare), deci pentru a evita imputarea cheltuielilor de livrare si restituirea intarziata a banilor, informeaza-ne despre anularea comenzii in aceeasi zi in care ai facut-o.

 

Lenjerie si imbracaminte sexy
Daca lenjeria sau imbracamintea sexy nu ti se potriveste sau nu este exact ceea ce doreai, nu-ti face griji. Suntem incantati sa iti restituim banii sau sa iti inlocuim produsele. Totusi, te rugam sa porti lenjerie intima cand probezi articolele de lenjerie si imbracaminte!

De asemenea e necesar ca toate etichetele sa ramana atasate. Din pacate, nu putem accepta inapoi articole la care au fost indepartate etichetele.

Ne pare rau, dar din motive de igiena aceasta nu se aplica si articolelor din latex. Daca articolele au fost desigilate din ambalajul original, nu suntem in masura sa le acceptam la retur.

 

Restituirea banilor
Restituirea banilor sau inlocuirea produselor se va face doar dupa ce societatea nostra primeste inapoi produsele. Legea comertului electronic ne obliga sa iti restituim banii in maxim 30 de zile de la anularea comenzii. Noi ne straduim sa iti returnam banii in 14 zile de la primirea produsului.

 

Cum sa returnezi un produs
Daca returnezi un produs nedorit, te rugam sa il ambalezi corespunzator. Compleateaza o hartie prin care sa ne informezi despre datele tale, numarul comenzii si motivul returnarii. De asemenea, te rugam sa mentionezi daca vrei o inlocuire sau restituirea banilor. Restituirea banilor se face numai intr-un cont bancar.

Recomandam sa returnezi produsele prin acelasi serviciul de curierat rapid prin care ai primit produsul. Nu putem fi trasi la raspundere pentru coletele pierdute in drum spre noi. Coletele primite retur care au ramburs si/sau cheltuieli de expeditie puse inseama nostra nu vor fi ridicate. Toate cheltuielile de livrare retur produse cad in sarcina clientului.

spacer
Website detinut de ERCOM TECH S.R.L., CIF: 33915042, Reg.Com: J02/1294/2014