Cosul de cumparaturi nu contine produse.


Politica de retur Sex Shop Tabu Love

Sex Shop Tabu Love spera ca iti plac produsele pe care le-ai cumparat. Totusi, daca doresti sa returnezi unele, poti sa faci acest lucru conform garantiei noastre de satisfactie. Toate cheltuielile de livrare retur produse cad in sarcina clientului.

 

Produse nedorite 

Produsele achizitionate de pe site-ul nostru se pot returna conform O.U.G. 34/2014

Articolul 12 mentioneaza ca produsele se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, fara urme de utilizare, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care le-au insotit, impreuna cu o copie a facturii de achizitie, in termen de 14 zile de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. S.C. SD ERCOM TECH S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mai scurt timp posibil dar nu mai tarziu de 14 zile de la data denuntarii in scris a contractului. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.

Plata transportului pentru retur revine in sarcina clientului.

Pentru a returna un produs, va rugam sa completati formularul primit in colet sau sa descarcati acest FORMULAR DE RETUR si sa-l expediati impreuna cu produsele returnate, sau prin email. Din motive de igiena NU SE ACCEPTA PENTRU RETURNARE produsele desigilate, chilotii, catsuit-urile sau seturile care contin chiloti sau articole intime. De asemenea nu se pot returna produsele purtate, folosite, cu etichete rupte sau ambalaje deteriorate etc.

Clientii au dreptul de a returna produsele in termen de 14 zile lucratoare de la primirea acestora fara a solicita nici o justificare cu conditia ca produsele sa fie sigilate si in ambalajul original.

Produsele pot fi inlocuite cu alte produse de valoare echivalenta sau mai mare sau se pot solicita banii retur. In acest caz cheltuielile de transport retur vor fi suportate de client.

Daca doresti returnezi sau sa schimbi un produs cu oricare altul, din orice motiv, poti face acest lucru in maxim 14 de zile de la data primirii.
Te rugam sa tii cont ca NU iti putem returna banii sau schimba produsele nedorite daca avem suspiciuni ca acestea au fost folosite sau se intorc la noi intr-o stare inadecvata, folosite sau cu ambalajul original deteriorat (SAU FARA AMBALAJ). Suntem fideli regulilor stricte de igiena si sanatate.

 

Produse defecte sau necorespunzatoare
Oferim o garantie legala pentru inlocuirea sau restituirea banilor in cazul produselor defecte.

Te rugam sa ne informezi cat mai curand despre produse defecte sau necorespunzatoare pentru a remedia problema in cel mai scurt timp.

Apreciem daca faci o descriere completa a defectului si, daca este posibil, sa returnezi produsul in ambalajul original. Te rugam sa cureti produsul inainte de returnare.

 

Anularea comenzii
Ai dreptul sa iti anulezi comanda in maxim 7 zile. Totusi, in cazul in care coletul tau a fost deja expediat ti se vor imputa costurile de expediere si restituirea banilor nu se va face pana cand coletul nu ajunge inapoi la noi. Te rugam sa tii cont ca incercam sa expediem comenzile in aceeasi zi (sau maxim 24 ore lucratoare), deci pentru a evita imputarea cheltuielilor de livrare si restituirea intarziata a banilor, informeaza-ne despre anularea comenzii in aceeasi zi in care ai facut-o.

 

Restituirea banilor
Restituirea banilor sau inlocuirea produselor se va face doar dupa ce societatea nostra primeste inapoi produsele. Legea comertului electronic ne obliga sa iti restituim banii in maxim 30 de zile de la anularea comenzii. Noi ne straduim sa iti returnam banii in 14 zile de la primirea produsului.

 

Cum sa returnezi un produs
Daca returnezi un produs nedorit, te rugam sa il ambalezi corespunzator. Completeaza o formular (pe care il puteti solicita si il vom primite pe mail)  prin care sa ne informezi despre datele tale, numarul comenzii si motivul returnarii. De asemenea, te rugam sa mentionezi daca vrei o inlocuire sau restituirea banilor. Restituirea banilor se face numai intr-un cont bancar.

Recomandam sa returnezi produsele prin acelasi serviciul de curierat rapid prin care ai primit produsul. Nu putem fi trasi la raspundere pentru coletele pierdute in drum spre noi. Coletele primite retur care au ramburs si/sau cheltuieli de expeditie puse inseama nostra nu vor fi ridicate. Toate cheltuielile de livrare retur produse cad in sarcina clientului.

spacer
Oferta speciala
Informatii
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Website detinut de ERCOM TECH S.R.L., CIF: 33915042, Reg.Com: J02/1294/2014

tabulove.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.