Cosul de cumparaturi nu contine produse.

h

Livrare si plata Sex Shop Tabu Love

 Modalitati Livrare/Costuri/Timp de livrare

 

Sex Shop Tabu Love va odera doua modalitati sigure de livrare si achitare a produselor:
Curier rapid (Cargus)/22 RON/24-48 ore

Posta Romana/15 RON/4-6 zile lucratoare

Inainte de livrarea coletului veti fi contactat/a telefonic pentru a verifica datele de contact si cea mai convenabila metoda de livrare, in functie de adresa oferita. 
Livrarile se fac in colete de carton simplu sau plicuri de curierat. Acestea sunt foarte discrete, nu sunt inscriptionate iar pe AWB-ul firmei de curierat la expeditor este trecut numele firmei SD Ercom Tech SRL, nicidecum numele magazinului.
Facem aceasta precizare deoarece multi clienti cred ca pe colet va fi trecut Magazin SexShop online Tabu Love. In nici un caz, discretia si confidentialitatea sunt lucruri foarte importante pentru noi.
 

Detalii livrare Curier: (22 RON - gratuit la comezi ce depasesc 250 lei)

24-48h - pentru majoritatea localitatiilor in Romania, daca plasati comanda pana in ora 15.00.


 * Pentru localitatiile din afara ariei de acoperire a curierului livrarea se taxeaza suplimentar cu 25 lei.

Coletele se livreaza la adresa specificata de Dvs. in momentul plasarii comenzii sau poate fi ridicat direct de la Curierului din localitatea Dvs.


Detalii livrare Posta Romana:

Coletul il ridicati de la Oficiul Postal de care apartineti, pe baza buletinului de identitate.

* Daca doriti sa nu primiti nimic la adresa, nicio problema, livrarea prin Posta Romana se poate face si Post Restant, trebuie doar sa ne specificati numarul oficiului postal de la care doriti sa ridicati coletul si in 4-7 zile lucratoare de la expedierea coletului, puteti merge direct la oficiul ales de dvs si in momentul ridicarii coletului sa specificati ca acesta este trimis post restant.


Modalitati de Plata:
 Momentan, Plata se face doar in Sistem Ramburs - achitati in momentul in care ridicati coletul. (Totusi in anumite conditii, plata se poate face si in avans, prin Transfer Bancar/Ordin de Plata)


Confidentialitate 100%

Sex Shop TABU LOVE garanteaza confidentialitate si discretie totala.

Suntem constienti ca una din cele mai importante cerinte ale clientilor nostri este siguranta datelor lor personale si, din acest motiv, acordam o atentie speciala acestui aspect.

 Magazinul nostru va garanteaza ca datele personale, introduse de Dvs. pe acest site, nu vor fi facute publice niciunui tert.

 

Livrare Discreta


Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam CONFIDENTIALITATE 100% in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Toate produsele noastre sunt expediate in cutii matii care nu dezvaluie continutul si nu sunt marcate cu sigla noastra sau orice alt element ce poate trada interiorul.

spacer
Website detinut de ERCOM TECH S.R.L., CIF: 33915042, Reg.Com: J02/1294/2014