Cosul de cumparaturi nu contine produse.


Livrare si plata Sex Shop Tabu Love

 Modalitati Livrare/Costuri/Timp de livrare


 

Modalitati de Plata:
Plata se poate face in sistem ramburs sau prin Transfer Bancar/Ordin de Plata) in unul din conturile:
BCR:                  RO39 RNCB 0015 1442 6804 0001
UniCredit Bank: RO06 BACX 0000 0014 0684 0000 

 


Sex Shop Tabu Love va odera o modalitate sigura de livrare a produselor: Curier rapid (Cargus)24-48 ore.

Detalii livrare Curier: cost =22 RON- in localitatile din aria de acoperire a curierului (gratuit la comezi ce depasesc 250 lei)

                                          =43 RON - in localitatile din afara ariei de acoperire a curierului (21 RON la comenzi ce depasesc 250 de lei). Se pot verifica aceste localitati pe site-ul celor ce la Urgent Cargus.                                 

Durata: 24-48h - pentru majoritatea localitatiilor in Romania, daca plasati comanda pana in ora 14.00.  In functie de volumul de lucru al firmelor de curierat sau de conditiile meteo, este posibil ca in unele situatii sa apara intarzieri.

Inainte de livrarea coletului veti fi contactat/a telefonic pentru a verifica datele de contact si cea mai convenabila metoda de livrare, in functie de adresa oferita. 

Livrarile se fac in colete de carton simplu sau plicuri de curierat. Acestea sunt foarte discrete, nu sunt inscriptionate iar pe AWB-ul firmei de curierat la expeditor este trecut numele firmei SD Ercom Tech SRL, nicidecum numele magazinului.
Facem aceasta precizare deoarece multi clienti cred ca pe colet va fi trecut Magazin SexShop online Tabu Love. In nici un caz, discretia si confidentialitatea sunt lucruri foarte importante pentru noi.
 

Detalii livrare Curier: cost =22 RON- in localitatile din aria de acoperire a curierului (gratuit la comezi ce depasesc 250 lei)

                                          =43 RON - in localitatile din afara ariei de acoperire a curierului (21 RON la comenzi ce depasesc 250 de lei) 

                                       

24-48h - pentru majoritatea localitatiilor in Romania, daca plasati comanda pana in ora 14.00.


Coletele se livreaza la adresa specificata de Dvs. in momentul plasarii comenzii sau poate fi ridicat direct de la Curierului din localitatea Dvs.


Confidentialitate 100%

Sex Shop TABU LOVE garanteaza confidentialitate si discretie totala.

Suntem constienti ca una din cele mai importante cerinte ale clientilor nostri este siguranta datelor lor personale si, din acest motiv, acordam o atentie speciala acestui aspect.

 Magazinul nostru va garanteaza ca datele personale, introduse de Dvs. pe acest site, nu vor fi facute publice niciunui tert.

 

Livrare Discreta


Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam CONFIDENTIALITATE 100% in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor catre Dvs.

Toate produsele noastre sunt expediate in cutii matii care nu dezvaluie continutul si nu sunt marcate cu sigla noastra sau orice alt element ce poate trada interiorul.

spacer
Website detinut de ERCOM TECH S.R.L., CIF: 33915042, Reg.Com: J02/1294/2014

tabulove.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.