Cosul de cumparaturi nu contine produse.


»  Dildouri »  Dildo anal

Dildo dublu Dueto

Dildo dublu Dueto

Marca: 0520551

 

 

Pret: 145.00 Lei

Comanda acest produs

Dildo dublu Dueto

Dildo dublu Dueto

Dildo anal dublu Dueto sexshop

Un dildo dublu cu aspect deosebit, modern, fin si matasos la atingere ce poate sa fie utilizat pentru penetrare anala sau vaginala. Este confectionat din silicon 100%+ ceea ce inseamna ca este foarte bine tolerat de piele, ca nu exista pericolul sa contina sau sa elimine compusi toxici si ca poate sa fie foarte usor dezinfectat si sterilizat. Se incalzeste repede la contactul cu pielea, luand temperatura corpului.

Lungimea este de 19 cm iar cele doua capete au diametru diferit, unul este mai gros iar altul mai subtire pentru a relaxa si a usura penetrarea anala. Striatiile, mai fine sau mai pronuntate, confera si ele o puternica stimulare la fiecare utilizare iar forma curbata ii permite sa fie folosit si vaginal pentru masarea punctului G la famei si a prostatei la barbati. Ca orice jucarie sexuala confectionata din silicon si dildo anal Dueto trebuie sa fie folosit doar cu un lubrifiant pe baza de apa, lubrifiantii pe baza de silicon deteriorandu-l in timp.

Este ambalat intr-o cutie foarte frumoasa si mai mare inclus un saculet catifelat pentru depozitare si un lubrifiant pe baza de apa de 20 ml.

Material: silicon.

Culoare: neagra.

Lungime: 19cm.

Diametru: 1.5-4.5cm.

Producator: Close2You.

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Oferta speciala
Informatii
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Website detinut de ERCOM TECH S.R.L., CIF: 33915042, Reg.Com: J02/1294/2014

tabulove.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.