Cosul de cumparaturi nu contine produse.


»  Dildouri »  Dildo anal

Butt plug dildo Anal Stick

Butt plug dildo Anal Stick

Marca: SEVCR00667

 

 

Pret: 50.00 Lei

Comanda acest produs

Butt plug dildo Anal Stick

Butt plug dildo Anal Stick

Butt plug dildo Anal Stick sexshop tabu love
Dildo anal ideal pentru stimulare si penetrare anala. Ca orice alte jucarii sexuale anale este bine sa fie folosit impreuna cu un lubrifiant anal, ce va ajuta la relaxare si va face penetrarea anala mai placuta. 
Acest butt plug are o forma subtire si alungita, are o comformatie mai ferma, ceea ce face din el o alegere perfecta atat pentru incepatari cat si pentru cei mai experimentati in placerile sexului anal. 
Fiind o jucarie sexuala unisex poate sa fie folosita si de femei si de barbati. Are varful mai subtire pentru o introducere comoda si usoara, diametrul crescand in mod gradual, iar suprafata este unsor denivelata si astfel va produce placeri irezistile la fiecare penetrare anala. 
Inelul de la baza asigura o folosire usoara si, mai ales, in deplina siguranta.Este confectionat din material de buna calitate, ce nu contine ftalati sau compusi toxici.
Dimensiuni totale: 18x3.3cm.
Lungime inserabila:15cm.
Culoare: neagra-gri.
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Oferta speciala
Informatii
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Website detinut de ERCOM TECH S.R.L., CIF: 33915042, Reg.Com: J02/1294/2014

tabulove.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.