Cosul de cumparaturi nu contine produse.


Bile vaginale Kegel Tighten Up Verzi

Bile vaginale Kegel Tighten Up Verzi

Marca: DEBRA01106

 

 

Pret: 55.90 Lei

Comanda acest produs

Bile vaginale Kegel Tighten Up Verzi
Bile vaginale Kegel Tighten Up Verzi

Bile vaginale Kegel Tighten Up Verzi

Bile vaginale Kegel Tighten Up Verzi

Bile vaginale Kegel Tighten Up Verzi sex shop arad tabu love

Bile vaginale Kegel Tighten Up III din silicon si ABS de culoare verde in interiorul carora sunt alte bile ale caror oscilatii si greutate vor face ca musculatura din zona pelviana sa devina mai puternica si mai usor de controlat iar acest lucru inseamna ca, in timp, va veti putea bucura de orgasme mai intense si mai usor de atins. 

Bilele vaginale sunt recomandate si de catre medicii ginecologi pentru tonifierea musculaturii dupa nastere sau, de la anumite varste, pentru prevenirea unor probleme medicale de tipul incontin etei urinare sau prolapsului uterin.

Tot ce trebuie sa faceti este sa incepeti sa purtati bilele kegel in interiorul vaginului, pe perioade de cateva minute in cursul zilei. Pe masura ce va veti obisnui si musculatura va deveni mai puternica puteti sa mariti durata. Aceste bile se pot scoate din mansonul de silicon si puteti sa purtati una sau ambele bile, in functie de gradul de comfort si prezinta la unul din capete un inel pentru o manevrare mai usoara.

Greutate totala: 92 gr.
Diametru: 3.3-3.5cm.
Material: silicon/ABS.
Culoare: verde.

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Oferta speciala
Informatii
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Website detinut de ERCOM TECH S.R.L., CIF: 33915042, Reg.Com: J02/1294/2014

tabulove.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.