Cosul de cumparaturi nu contine produse.


Vibrator silicon Triole Lavagna reincarcabil

Vibrator silicon Triole Lavagna reincarcabil

Marca: 0572020

 

 

Pret: 289.00 Lei

Comanda acest produs

Vibrator silicon Triole Lavagna reincarcabil

Vibrator silicon Triole Lavagna reincarcabil

Vibrator de lux din silicon Triole sexshop tabu love
Indiferent daca este folosit solo sau in duet vibratorul de lux Triole Lavagna de la Close2You va asigura o simfonie de senzatii pline de satisfactie. Designul este unic avand trei brate si un aspect ce aminteste mai mult de un triunghi, cele doua motoare puternice generand vibratii pe intreaga suprafata si astfel fie care din cele trei capete poate sa se transforme intr-un accesoriu al placerii. Culoare este eleganta, un gri inchis-albastrui, si fiind confectionat din silicon si ABS inseamna ca este o jucarie sexuala sigura pentru sanatate, usor de folosit si intretinut.
Bratul din mijloc, cel mai lung, are o usoara curbura pentru a se potrivi mai bine anatomiei corpului si asftel va pune o presiune mai mare asupra Punctului G la femei si a prostatei la barbati iar cele 5 randuri de striatii din varf vor masa si stimula intens la fiecare penetrare. Datorita dimensiunilor care nu sunt foarte intimidante poate sa fie folosit si la penetrare anala.
Acest vibrator are 6 moduri de vibratii, se incarca prin cablu, vibratiile se schimba cu usurinta prin apasarea unui buton si este rezistent la apa (se poate uda dar nu scufunda in totalitate).
Are o prezentare foarte eleganta intr-o cutie frumoasa si mai are inclus un saculet catifelat pentru depozitare, un inel lat de penis pentru mentinerea erectiei si un lubrifiant de 7.5 ml.
Dimensiuni totale: 17x12cm, diametrul de 3.8cm.
Material: silicon/ABS.
Produse recomandate
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Oferta speciala
Informatii
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Website detinut de ERCOM TECH S.R.L., CIF: 33915042, Reg.Com: J02/1294/2014

tabulove.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.