Cosul de cumparaturi nu contine produse.


Vibrator Cu Incalzire Punctul G Prism VII Rouge L`Amourose

Vibrator Cu Incalzire Punctul G Prism VII Rouge L`Amourose

Marca: 0586536

 

 

Pret: 750.00 Lei

Comanda acest produs

Vibrator Cu Incalzire Punctul G Prism VII Rouge L`Amourose

Vibrator Cu Incalzire Punctul G Prism VII Rouge L`Amourose

Vibrator Cu Incalzire Punctul G Prism VII Rouge L`Amourose

Vibrator Rabbit Punctul G Prism VII Rouge L`Amourose sexshop arad tabu love

Lux desavarsit sub forma unui vibrator plin de culoare si personalitate ce poarta semnatura celebrului brand francez L`Amourose, Prism VII este confectionat din silicon medical 100% de foarte buna calitate, facand parte din categoria Vibratoare de lux

L`Amourose Prism VII ofera tot ceea ce trebuie sa aibe un vibrator de lux: aspect sofisticat, diferite tipuri de vibratii si functie de incalzire, materiale de foarte buna calitate, rezistenta la apa si reincarcare prin cablu USB.

Este un vibrator rabbit cu un design modern si elegant, este foarte placut la atingere cu suprafata catifelata, nu contine latex, ftalati sau alti compusi cu potential toxic sau alergenic, fiind foarte usor de curatat si dezinfectat. Datorita formei speciale de forma literei "S"si a fermitatii sale este ideal pentru masarea punctului G, punand exact doza necesara de presiune pentru o stimulare desavarsita, in timp ce clitorisul va tremura sub pulsatiile micului vibrator clitoridian.

Vibratiile silentioase dar intense au 7 programe diferite  si 12 nivele de intensitate controlate cu ajutorul a 3 butoane. Este un vibrator rezistent la apa care poate sa va insoteasca si la dus sau in cada si prin sistemul de reglare termnica ofera si functia de incalzire, pentru a face din folosirea lui o experienta de placere extrema. Are un incarcator UBS, o incarcare de 1 ora oferind aproximativ 2 ore de placere.

Dimensiuni maxime: 20x3cm.

Dimensiuni inserabile: 11x3cm.

Culoare: rosie

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Oferta speciala
Informatii
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Website detinut de ERCOM TECH S.R.L., CIF: 33915042, Reg.Com: J02/1294/2014

tabulove.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.